Gratis verzenden door heel Nederland!info@bosstadtweewielers.nl

Service & reparaties

Service & reparaties

Service, onderhoud en reparatie aan uw fiets

Is uw fiets kapot? Loopt uw fietsketting aan of werkt uw elektrische trapondersteuning niet meer goed? Het maakt niet uit wat er mankeert aan uw (elektrische) fiets, voor de fietsexperts van Bosstad Tweewielers is niets te gek. Laat uw fiets vakkundig repareren in een van de Bosstad Tweewielers fietsenwinkels.

 

Werkplaatsen met vakkundige fietsmonteurs

Alle vestigingen beschikken over een werkplaats waar u terecht kunt voor een service of onderhoudsbeurt aan uw fiets. Onze opgeleide en getrainde fietsmonteurs denken altijd met u mee en kunnen door hun lange ervaring ervoor zorgen dat u snel meer mobiel bent! Onze vakmensen staan bekend om hun laagdrempeligheid, no-nonsense mentaliteit en klantvriendelijke instelling.

Onderhoudsbeurt (elektrische) fiets

Het is belangrijk dat u uw fiets regelmatig laat controleren en van een onderhoudsbeurt voorziet. Door vakkundig onderhoud worden gebreken aan uw fiets geconstateerd en kunnen bepaalde ongemakken zoals slijtage aan uw fiets worden voorkomen. Heeft u uw fiets online bij ons gekocht? Dan kunt u uiteraard ook altijd langskomen in onze winkels voor het uitvoeren van onderhoud of fietsreparaties. Maar ook voor (technische) vragen of wanneer u twijfelt u over de hoogte instelling van uw fiets bent uw bij Bosstad Tweewielers aan het juiste adres.

1 uur Repair&Go service voor uw fiets

Bosstad Tweewielers streeft ernaar om reparaties en onderhoud aan fietsen zo snel mogelijk afgehandeld te hebben. Wilt u uw fiets laten repareren tijdens een lunchpauze, tussenuur op school of terwijl u boodschappen doet? Dan kunt u ook kiezen voor onze speciale Repair&Go Service. Tegen een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat uw fiets binnen één uur gerepareerd is.

Neem contact op met de fietsexperts uit een van onze winkels om een afspraak te maken voor een fietsreparatie of onderhoudsbeurt.