Service & Onderhoud fietsen

Bij Bosstad Tweewielers kunt u terecht voor bijna alle soorten reparaties aan uw fiets. In de werkplaatsen werken gediplomeerde monteurs die ervoor zorgen dat uw fiets geheel naar wens gerepareerd wordt. Ook voor een onderhoudsbeurt aan uw fiets bent u bij Bosstad Tweewielers aan het juiste adres. Onze fietsmonteurs herkennen snel gebreken en kunnen de alle soorten problemen aan kettingen, remmen, spaken, verlichtingen en versnellingen vakkundig verhelpen. Maar ook voor het vervangen van lekke binnen- en buitenbanden kunt u bij ons terecht. 

Gratis bezorg- en ophaalservice

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw gerepareerde of nieuwe fiets in de winkel op te halen of langs te komen brengen? Wij bieden een unieke bezorg- en ophaalservice aan in Purmerend en Hoofddorp. Na een onderhoudsbeurt of reparatie komen wij de fiets rijklaar bij u thuis afleveren.

1 uur Repair&Go service

Bosstad Tweewielers streeft ernaar om reparaties en onderhoud aan fietsen zo snel mogelijk afgehandeld te hebben. Wilt u uw fiets laten repareren tijdens een lunchpauze, tussenuur op school of terwijl u boodschappen doet? Dan kunt u ook kiezen voor onze Repair&Go Service. Tegen een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat uw fiets binnen één uur gerepareerd is. 

Onderhoudsbeurt fiets Bosstad Tweewielers