Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Bosstad tweewielers Hoofddorp
Bernadottestraat 153-155
2131SV HOOFDDORP
Telefoon: 023-5577454

Bosstad tweewielers Purmerend
Wormerplein 1
1442CA PURMEREND
Tel: 0299-778103

E-mail: info@bosstadtweewielers.nl

KvK-nummer: 59838957

BTW-identificatienummer: NL215325308B01

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing, wanneer u bij ons een aankoop doet. Dit is tevens de reden dat deze voorwaarden op onze website terug te vinden zijn. Wanneer de consument de tekst liever persoonlijk ontvangt, kunnen wij deze uiteraard via e-mail toesturen. Mochten er onduidelijkheden over producten en bijhorende voorwaarden ontstaan, dan kunt u ons bereiken via bovengenoemde contactgegevens. Wij kunnen u te allen tijde persoonlijk duidelijkheid verschaffen.

Het aanbod

Ons assortiment fietsen is te vinden op onze website. Wij doen ons best om specificaties en productinformatie zo compleet mogelijk te vermelden. Dit om de consument een goed beeld te geven van het aanbod en de juiste keuzes te kunnen laten maken.

De overeenkomst

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, zullen wij zorg dragen voor een veilige website en goede afronding van de bestelling. Dit houdt in dat u via de mail een bevestiging van uw bestelling en een betaalbevestiging ontvangt en dat er bij de levering een factuur met alle benodigde gegevens wordt geleverd.

Levering

Verzending van accessoires

Kleine pakketten met accessoires zoals fietssloten, fietstassen of kinderzitjes worden over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling via PostNL naar u verzonden. De bezorgkosten worden meegerekend bij uw bestelling en bedragen €6,95.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Wilt u uw producten retourneren? Dit kan, uitgezonderd aankopen in onze fysieke winkels. Dit kunt u ons laten weten door het sturen van een e-mail of door even te bellen. Hierna graag zo snel mogelijk of in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen in originele staat terug sturen. Bij voorkeur in de originele verpakking. Aan het terugsturen van accessoires zijn enkel de verzendkosten verbonden. Zodra wij de geretourneerde accessoires in goede orde hebben ontvangen storten wij de productprijs weer aan u terug.

Verzending van fietsen

Fietsen besteld u eenvoudig via onze webshop. Kiest u voor zelf ophalen in de winkel, dan staat deze mits op voorraad de volgende dag rijklaar. Wanneer u kiest voor onze bezorgservice, zullen wij de fiets binnen 1 werkdag na ontvangst betaling rijklaar bij u thuis afleveren. Bezorgkosten voor 1 fiets zijn slechts: € 25,-. U wilt een fiets retourneren? Deze zullen wij weer bij u ophalen en dan storten wij u de productprijs retour.