Elektrische fietsen

Het aanschaffen van een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is niet iets wat u zomaar doet. Over het algemeen is het een wat duurder segment fietsen en dan wilt u goed ingelicht worden en zeker van uw zaak zijn, alvorens u overgaat tot aanschaf. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens in 1 van onze winkels langs te komen en vrijblijven...

Het aanschaffen van een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is niet iets wat u zomaar doet. Over het algemeen is het een wat duurder segment fietsen en dan wilt u goed ingelicht worden en zeker van uw zaak zijn, alvorens u overgaat tot aanschaf. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens in 1 van onze winkels langs te komen en vrijblijvend een proefrit te maken op een van onze luxe e-bikes.

Meer

Elektrische fietsen Er zijn 63 producten

Subcategorieën

 • Sparta

  Ruime keus A merk elektrische fietsen in Hoofddorp en Purmerend, Altijd vaste kortingen en de beste service!

 • Hercules

  Het Duitse A merk Hercules nu voordelig in de winkel, altijd korting en inruil mogelijk

 • Cortina

  Uw Cortina dealer van Hoofddorp en Purmerend, de beste prijsgarantie en service.

 • Vogue

  Alle modellen op voorraad in onze winkels, áltijd de beste prijsgarantie, service en onderhoud in 1 van onze winkels. Kom vrijblijvend langs voor een proefrit en bestel jouw Vogue elektrische fiets bij ons!

 • Puch

  Puch Anno 2017 super kwaliteit voor een betaalbare prijs. Kom langs in de winkel voor een proefrit en laat u verassen door de gemakken van de Puch fietsen.

 • BSP

  De BSP e-bikes hebben een onderscheidend en sterk design, veel aandacht is uitgegaan naar het juiste ontwerp en styling. Hierbij hebben we niet gekozen voor de makkelijke weg maar zijn het frame, de achterdrager en ook de voordrager volledig in eigen beheer ontworpen. Het resultaat is een unieke e-bike met een originele en vlotte uitstraling, de volledige afmontage versterkt dit alleen maar.

 • Union

  Union fietsen van hoge kwaliteit leverbaar in onze winkels. Geheel rijklaar, voorzien van garantie en gratis onderhoudsbeurt

 • Victoria

  Hoogwaardige a-merk kwaliteits fietsen uit Duitsland. Victoria altijd voor de beste prijzen bij ons leverbaar. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit en beleef het plezier van de E-bikes.

per pagina
Toont 41 - 60 van de 63 items
Toont 41 - 60 van de 63 items